BASIN AÇIKLAMASI  
BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI


BASIN AÇIKLAMASI

Bugün Milliyet Gazetesi´nde "Eğitimde Yeni Değerler" manşetiyle yayımlanan haberle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür.


Millî Eğitim Bakanlığı ile Hizmet Vakfı arasında toplumsal duyarlılık projeleri kapsamında öğrencilerin toplumsal hayata hazırlanması ve başarılarının artırılması amacıyla değerler eğitimine yönelik bir protokol imzalanmıştır. Protokol kapsamında Valiliklerin yetkisi ve kontrolünde verilecek değerler eğitimi seminerlerinin konuları ve alt başlıkları bir komisyon marifetiyle belirlenmiştir.


Protokol kapsamında yapılan çalışmalar tamamen gönüllülük esasına dayanan ve gönüllülerin katılacağı bir seminer çalışması şeklinde yürütülmektedir. Seminere konu metinler 7 kişilik bir komisyon tarafından incelenmiş ve metinlerin seminer şeklinde verilmesinin uygun olacağı kanaatine varılmıştır.


Gazete haberinde geçen konular hazırlanan metinlerin tamamını yansıtmamaktadır. İçerisinden bazı ifadelerin seçilerek haber yapıldığı anlaşılmaktadır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

                                                                                            Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

 

 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.