Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenleniyor  
Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenleniyor

Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenleniyor

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunulan hizmetlerde yenilikçi, özgün, yaratıcı, işlevsel materyal ve etkinliklerle daha farklı bir bakış açısı geliştirmek amacıyla Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenlenecek.  

Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenleniyor

“Materyal” ve “Etkinlik” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışma; görme, işitme, zihinsel, bedensel yetersizlik, özel öğrenme güçlüğü, hiperaktivite bozukluğu, dil ve konuşma güçlüğü ile yaygın gelişimsel bozukluk olmak üzere sekiz yetersizlik alanında yapılacak. 

 

Yarışmanın başvuruları, 22 Şubat-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında alınacak. Yarışmaya Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel kurumlarda görev yapan öğretmen ve yöneticiler ile devlet ve vakıf üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek.

 

Materyal alanında ilk yirmiye giren katılımcılardan birinciye 5 bin lira, ikinciye 4 bin ve üçüncüye 3 bin lira; diğer katılımcılara ise bin lira mansiyon ödülü verilecek. 

 

Etkinlik alanında ise, ilk yirmiye giren katılımcılardan birinciye 5 bin lira, ikinciye 4 bin lira ve üçüncüye 3 bin lira; diğer katılımcılara ise bin lira mansiyon ödülü verilecek.

 

Yarışma ile ilgili genelgeye ulaşmak için tıklayınız.

Yarışma Kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Etkinlik Formunu indirmek için tıklayınız.

Materyal Formunu indirmek için tıklayınız.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.