TÜRKİYE'NİN OPERATÖRLERİNDEN EBA İÇERİKLERİNE ERİŞİM DESTEĞİ BAŞLADI.  
TÜRKİYE'NİN OPERATÖRLERİNDEN EBA İÇERİKLERİNE ERİŞİM DESTEĞİ BAŞLADI.

TÜRKİYE'NİN OPERATÖRLERİNDEN EBA İÇERİKLERİNE ERİŞİM DESTEĞİ BAŞLADI.

Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve GSM operatörleri arasında imzalanan protokol kapsamında, tüm cep telefonu aboneleri, çevrim içi sosyal eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı'na aylık 3 GB'ye kadar ücretsiz erişecek.  

EBA, aylık 3 GB'ye kadar ücretsiz olacak
Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve GSM operatörleri arasında, Mart ayında, "Türkiye'nin Operatörlerinden Türkiye'nin Eğitim İçeriklerine Erişim Desteği İş Birliği Protokolü" imzalanmıştı. Protokol kapsamında, tüm cep telefonu abonelerinin, EBA'nın "www.eba.gov.tr" internet adresinden ve EBA mobil uygulaması üzerinden eğitim içeriklerine erişimi, aylık 3 GB'ye kadar ücretsiz olacak.
 
Buna göre; Turkcell abonelerinin bu uygulamadan yararlanabilmeleri için "BİP" uygulamasını telefonlarına indirerek "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip ederek mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneğini tıklamaları, Türk Telekom aboneleri de EBA yazıp 5555'e SMS göndermeleri gerekiyor. Vodafone abonelerinin ise, gerekli sistem tanımlamaları Vodafone tarafından otomatik olarak yapıldığı için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yok.
 
Ücretsiz internet erişimiyle ilgili detaylara ulaşmak için tıklayınız

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.