BAKAN SELÇUK KAYSERİ'DE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE YAPILAN EĞİTİM BİNALARI PROTOKOLÜNE KATILDI  
BAKAN SELÇUK KAYSERİ'DE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE YAPILAN EĞİTİM BİNALARI PROTOKOLÜNE KATILDI

BAKAN SELÇUK KAYSERİ'DE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE YAPILAN EĞİTİM BİNALARI PROTOKOLÜNE KATILDI

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri'de hayırseverlerin desteğiyle yapılan 11 okul, 120 derslik, 114 kişilik öğrenci pansiyonu protokolü imza törenine katıldı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hayırseverlerin desteğiyle 11 okul, 120 derslik, 114 kişilik öğrenci pansiyonu protokolü imza törenine katıldı. 
 
Törende konuşan Bakan Selçuk, çok değerli isimlerin önemli bir işe imza attığını ve hayırseverlerin desteği ile okulların, dersliklerin yapıldığını söyledi.
 
"Herkes hayır yapamaz, parası olsa da yapamaz Allah nasip etmezse." diyen Bakan Selçuk, anlamlı hayır işine kendilerini de davet etikleri için emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Kayseri'nin hayırseverliği ile meşhur olduğunu vurgulayan Selçuk, "Kayseri ile gurur duyuyoruz. Sizler hayırsever olarak Kayseri'nin imkanlarını her türlü fırsatta öne çıkartıp okullar kurup, camiler yapıp birçok hayır tesisini hayata geçirdiniz." diye konuştu.
 
Millî Eğitim Bakanlığı olarak bu çalışmalara destek verdiklerini aktaran Selçuk, şunları kaydetti: "Biz size güvendiğimiz gibi kendimize de güveniyoruz. Daha önemlisi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine güveniyoruz. Türkiye'nin önümüzdeki süreçte ekonomik olarak da çok daha iyi konumlara geleceği bir süreci hep beraber yaşıyoruz. Bunun için her sektörde gayret sarf ediyoruz. İnşallah hep beraber sağlıklı mutlu günlerde yeni projelerde beraber olacağız. Kayseri eğitimin önemini fazlasıyla içselleştirmiş bir şehir. Eğitime yaptığı yatırımlarla da Türkiye'nin övünç vesilesi haline gelmiş bir şehir. Bizde Milli Eğitim Bakanlığı olarak yeni süreçte okullarımızın ihtiyaçları, yeni okul ihtiyacı, öğretmen ihtiyacı, çocuklarımızın eğitimsel ihtiyaçları karşılama noktasında elimizden gelenin fazlasını da yapmanın sözünü burada veriyoruz. O yüzden hep beraber bu mutlu günde, güzel bir hizmete vesile olacağız. Hayırlarınızdan dolayı emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum."
 
Konuşmaların ardından okul, derslik ve öğrenci pansiyonu yapımına ilişkin protokol imzalandı. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç aile olarak rahmetli olan anne ve babası için bir okul yaptırdı. 
 
Programda Bakan Selçuk'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Erciyes Anadolu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Baki Ertekin gibi isimler de eşlik etti. 
 
Bakan Selçuk Kayseri'de Melikgazi Belediyesi'nin Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapacağı toplu konut kura çekimi ve anahtar teslim törenine de katıldı. Selçuk, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreninde, 208 ailenin sevinciyle buluşmanın mutluluğu içinde Ankara'dan koşa koşa geldiklerini söyledi.
 
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklar için güzel olan, faydalı olan neyse davalarının da o olduğunu dile getirdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.